Ex Verwarmingstoestellen

Met de winter in aantocht, moet opnieuw de nodige aandacht besteed worden aan de verwarming van ruimtes en processen.

Uiteraard is dit eveneens van belang in explosiegevaarlijke omgevingen.

Standaard hebben wij in ons gamma de ribbenbuiskachels serie FAW, de ribbenbuiskachels serie FWD, de radiatoren serie FLR en de kastverwarming serie HEF.

Ook kunnen wij u de komst van de "BULLDOG" mobiele heater aankondigen.

De MFH Draagbare Warmteblazer is de eerste echt draagbare warmteblazer met ventilator ter wereld die ook in gevaarlijke ruimtes kan worden gebruikt.

De Bulldog combineert een efficiënt design met eenvoudige functies in een draagbaar verwarmingstoestel dat ook in gevaarlijke omgevingen kan worden gebruikt waar de atmosfeer is geclassificeerd als Zone 1 of 2 (IIA, IIB & H2). De Bulldog voldoet aan de nieuwe normen EN ISO 80079-36 en EN ISO 80079-37 voor bouwveiligheid en is gebruiksklaar met de mogelijkheid om een stekker of kabel aan te sluiten aan een isolatie-unit.

De omkasting is gemaakt van met staal versterkt polymeer waardoor de Bulldog stevig en duurzaam is. Het toestel is uitgerust met verstelbare pootjes zodat het flexibel kan worden opgesteld en dankzij het compacte design kan het eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen.

De Bulldog is bruikbaar met of zonder buis voor een warmtestroom die tot op meters afstand voelbaar is, zelfs bij een omgevingstemperatuur van maar liefst -40°C tot +40°C. Het verwarmingstoestel kan bovendien worden uitgerust met een bijkomende veiligheid die de certificatievoorschriften overtreft.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of neem een kijkje in de brochure.

Toon 5 foto's
Gepubliceerd op: 24-10-2017