Bordenbouw op maat voor Ex zones

Wij werken explosieveilige oplossingen op maat uit voor gas- of stofomgevingen. We begeleiden uw opdracht van analyse tot en met levering. Elke oplossing voldoet aan de ATEX-richtlijn en wordt geleverd met alle wettelijk vereiste documenten.

Analyse, advies, bouw en levering in 1 hand

Door te investeren in uitgebreide productiefaciliteiten met moderne CNC-machines kiezen we bewust voor in house bordenbouw. U wordt verdergeholpen in uw eigen taal. Niets weerhoudt ons om bij u langs te komen. En net zozeer springt u makkelijk bij ons binnen om uw project te bespreken, de stand van zaken te bekijken, te testen en te evalueren. Zo spelen u en wij kort op de bal en streven we naar kortere levertermijnen.

Lees meer

Gecertificeerde oplossingen

Al onze geassembleerde borden dragen het certificaat van EU-typeonderzoek categorie 2G/2D (zone 1/21) of indien van toepassing 1G/1D (zone 0/20). Dit totaalcertificaat omvat de lege behuizing, de mechanische bewerkingen, de ingebouwde componenten en de bedrading. De behuizingen zijn ook voorzien van de verplichte CE-markering en het nummer 0344 dat verwijst naar ons productiekwaliteitsborgingscertificaat (NoBo DEKRA Certification BV).

Integrale testen

Borden of producten op maat die we in ons eigen atelier assembleren, worden uitvoerig getest. Zo staan kwalitatieve onderdelen in combinatie met uitgebreide testfaciliteiten garant voor de bedrijfszekerheid van de opgeleverde oplossingen. We maken o.a. gebruik van:

  • hoogspanningstesters
  • testgassen (helium, koolstofdioxide) en analysers voor spoeltesten
  • impacttestopstelling
  • temperatuurmeters voor bepaling van de temperatuurklasse
  • ring- en penkalibers ter controle van de schroefdraden
  • testbord met regelbare voedingen

Lees meer

Jarenlange Ex-ervaring op bedrijfs- en individueel niveau

Ysebaert werd opgericht in 1953. Sinds 1980 bouwden we kennis en expertise op inzake explosieveilige elektrotechnische oplossingen. Uw contactpersonen of projectleider kunnen een ruime ervaring met bordenbouw op maat volgens de ATEX-richtlijn voorleggen. Zij worden daarbij ondersteund door een team van collega’s met een passie voor producten, oplossingen en ontwikkelingen met het label “Ex proof”.

Lees meer