Derde generatie aan zet in familiebedrijf Ysebaert

Lotte Ysebaert heeft Ysebaert NV overgenomen van haar vader, Frank Ysebaert. De KMO is daarmee aan de derde generatie toe.

Ysebaert NV biedt al 70 jaar lang kwalitatief hoogstaande producten en professioneel advies om elektrotechnische oplossingen te implementeren. Met hybride energiesystemen, explosiebeveiliging en maritieme verlichting kunnen we onze klanten met kennis van zaken ondersteunen. 

Grootvader Richard Ysebaert richtte het bedrijf op in 1953. Zoon Frank trad in zijn voetsporen in 1987 en liet het uitbloeien tot het bedrijf dat het vandaag is. 
Enkele jaren geleden zette Lotte Ysebaert haar eerste stappen in het bedrijf en Frank is dan ook trots te mogen aankondigen dat zij vanaf heden de touwtjes in handen heeft van het familiebedrijf. Lotte is klaar om het succesverhaal verder te zetten en haar eigen accenten te leggen. 
Frank blijft actief en zal het Ysebaert team waar nodig met raad en daad bijstaan.

Deze bedrijfsovername brengt voor onze klanten en leveranciers geen merkbare veranderingen met zich mee. U kan op ons blijven vertrouwen voor het leveren van kwalitatieve producten en we blijven u de service garanderen die u de afgelopen 70 jaar van ons gewend bent.

Toon 3 foto's
Gepubliceerd op: 14-11-2022