Oplossingen die activiteiten in het licht zetten

Ysebaert verkoopt niet alleen armaturen en installatiemateriaal maar adviseert u ook over en begeleidt u bij het bedenken van energie-efficiënte lichtoplossingen. In een lichtstudie analyseren we uw lichtbehoeften, installatie- en onderhoudsgemak (in relatie tot de geldende reglementering) en berekenen hoeveel u met een intelligente oplossing kunt besparen. De lichtstudie kan u inzetten voor optimalisatie van bestaande situaties of bij nieuwbouw.

Energie-efficiënt

Samen met u mikken we op de beste prijs/kwaliteit. Voor technische-, accommodatie- en navigatieverlichting gaan we dan ook op zoek naar innovatieve oplossingen die hun efficiëntie bewezen hebben. We helpen u besparen zonder afbreuk te doen aan de noodzakelijke verlichting. Uw huidige oplossing is nog niet aan vervanging toe maar u wil toch inzetten op energiezuinigheid? Vraag naar onze speciale ombouwkits en zet morgen al meer in op leds.

Lees meer

Bedrijfszeker

Maritieme en offshoreverlichting vragen robuuste oplossingen. Zowel in onze verlichting als in ons installatiemateriaal vindt u merken die een hoge graad van bedrijfszekerheid en levensduur waarborgen. We volgen de normen voor professionele scheepvaart op de voet en leveren u producten voorzien van de nodige certificaten. De producten worden onderworpen aan uitgebreide testen zoals vibratietesten, vrije val testen, temperatuurtesten, IP testen tegen water en stof, UV testen… Voor meer informatie over deze testen kan u de brochure 'Dedicated to quality' downloaden of de video van Glamox bekijken.

Advies

In onze catalogus vindt u een ruime keuze aan producten. Gaat u voor uw specifieke situatie voor TL of toch voor LED-verlichting? Welk armatuur biedt u de meeste zekerheid? Kiest u beter voor een behuizing in inox of in kunststof? En wat wanneer de verlichting zich in een ex zone bevindt? Op basis van onze jarenlange ervaring stellen we de juiste vragen en brengen de beste oplossingen naar boven. 

Lees meer

Sinds 1970

Ysebaert werkt sinds 1970 met de producten van Aqua Signal/Glamox en Wiska. Een samenwerking waaruit u op 2 manieren voordeel haalt. Enerzijds kan u rekenen op onze grondige kennis van hun productgamma zodat we u het juiste product kunnen adviseren. Anderzijds bewijst het ook onze tevredenheid over de kwaliteit van hun oplossingen.

Lees meer

Producten & onderdelen

Ysebaert is één van de weinige leveranciers waar u niet alleen volledige armaturen maar ook onderdelen apart kunt bestellen. Voor grotere projecten of op vraag van de klant leveren we een duidelijk datasheet. Hierop vindt u een gedetailleerde beschrijving van alle componenten. Is een component aan vervanging toe dan vindt u hier de specificaties waarmee u makkelijk bestelt. Voor oudere producten kunnen we op basis van de specificaties ook snel een alternatief onderdeel voor u vinden.

Lees meer