Nieuwe universele binnenverlichting TL44-S en TL44-S LED

Samen met de TL50 LED introduceert Glamox/Aqua Signal een nieuwe universele binnenverlichting IP44. Dit opbouwarmatuur kan geleverd worden voor fluorescentielampen of met LED.

Met zijn elegante design en efficiënte werking, is de TL44-S een praktische oplossing voor verschillende toepassingen. Dit armatuur is eenvoudig te installeren tegen plafonds of wanden, op rails, of aan horizontale spandraden. Met de optionele trillingsdempende ophanging is de TL44-S bijzonder geschikt voor evacuatie ruimtes of gebieden onderhevig aan zware trillingen. TL44-S komt dankzij zijn vernuftig design tot zijn recht zowel in een gang als op een scheepsbrug of in de machinekamer die strenge eisen stelt voor IP-klasse en helderheid.

De behuizing is gemaakt van Galvfan met aan de buitenzijde witte epoxy/polyester poedercoating. Deze is eveneens verkrijgbaar in grijs. Eindkappen in PC / ABS. Geleverd met of zonder reflector in geanodiseerd aluminium. TL44-S wordt geleverd met lampen van 14W tot 49W. Dit zorgt voor een efficiënte verlichting in combinatie met 4 verschillende opaal of heldere diffusers.

De TL44-S kan optioneel worden geleverd met dim-functie, met 1 of 3 uur noodverlichting (op de meeste versies) en een aantal varianten kunnen worden geleverd met een ultrasone bewegingssensor. De armatuur is snel en eenvoudig te installeren, gemakkelijk te onderhouden en heeft een laag energieverbruik. Dit alles draagt ??bij tot een zeer lage totale kost.

 

Toon foto
Gepubliceerd op: 27-09-2016