Nieuwe LED-navigatielantaarns serie 60 van Glamox Aqua Signal

Speciaal voor schepen tussen 20m en 50m introduceert Glamox Aqua Signal de LED-navigatielantaarn serie 60 in enkele uitvoering.

Deze nieuwe serie is ontworpen voor een levensduur van 100.000 u (11 jaar bij continu gebruik) en heeft een geïntegreerd aftelsysteem dat de gebruiker waarschuwt wanneer de lantaarn moet vervangen worden. Deze waarschuwing wordt getoond op het navigatiecontrolepaneel van Aqua Signal (of panelen van andere fabrikanten mits de compatibiliteit is gewaarborgd). 

De serie 60 heeft identieke afmetingen als de beproefde serie 55. De geïntegreerde aansluitdoos laat voldoende ruimte voor de aansluitingen en indien noodzakelijk kunnen de rondom schijnende lantaarns ondersteboven gemonteerd worden. De voedingsspanning is 24VDC of 115V/230V AC.

Om de befaamde productkwaliteit van Aqua Signal te waarborgen worden deze lantaarns onderworpen aan uitgebreide tests waaronder schoktests (tot 15g), vibratietests (2,3g voor 2 uur), klimaattesten (-25°C tot +55°C), zoutneveltests, EMC en IP testen.

Raadpleeg de productfiche of neem een kijkje op onze website.

Toon foto
Gepubliceerd op: 26-04-2018