MagikNUT van Wiska lost EMC problemen snel en goedkoop op!

Het gebruik van polyamide kabelwartels in elektrische installaties neemt voortdurend toe. Metalen kabelwartels worden momenteel gebruikt op het gebied van EMC-oplossingen. Met de nieuwe polyamide EMC-borgmoer biedt Wiska nu een alternatief voor een polyamide EMC-oplossing. De MagikNUT kan worden gecombineerd met alle soorten ingangen met een metrische schroefdraad en biedt veel meer flexibiliteit voor installateurs. Tegelijkertijd biedt het een hoge EMC-bescherming en een snelle en eenvoudige installatie.

De MagikNUT heeft een uniek ontwerp. Het heeft een polyamide buitenmantel en een ingebouwd roestvrijstalen klemmechanisme voor EMC-schildverbindingen. Door de polyamide behuizing is de MagikNUT zeer licht. De MagikNUT is verkrijgbaar in zwart en grijs en is verkrijgbaar in drie maten (M16, M20 en M25).

Hoe werkt het?
Wanneer de borgmoer wordt aangedraaid, snijdt de roestvrijstalen clip in de poedercoating van de behuizing en zorgt zo voor een perfect contact. De klauwen van de roestvrijstalen clip zorgen voor het nodige contact met de afscherming. De EMC-bescherming is nu gesloten en een continu contact van de afscherming naar de behuizing is gegarandeerd.
Bekijk het hier.

Toon 4 foto's
Gepubliceerd op: 27-11-2020