Glamox neemt Luminell over

Glamox AS heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van 100% van de aandelen van het Noorse bedrijf Luminell Group AS. Luminell, opgericht in 2010, heeft een sterke positie verworven als fabrikant en leverancier van hoogwaardige schijnwerpers en zoeklichten in de maritieme en offshore verlichtingsmarkt. Luminell staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en het ontwikkelen van uitstekende verlichtingsoplossingen voor veeleisende toepassingen. 

"Samen zullen Luminell en Glamox een toonaangevend aanbod hebben in de wereldwijde maritieme en offshore markt voor alle scheepsgroottes," zegt Glamox CEO Rune Marthinussen. "Het samenvoegen en versterken van de productontwikkelingscapaciteiten van Luminell en Glamox zal onze technologische ambities versterken en ten goede komen aan onze klanten."

"Wij zijn twee bedrijven met toegewijde medewerkers die beide een belangrijke positie hebben verworven op de wereldmarkt voor maritieme en offshore verlichting", zegt CEO Bente Storhaug Dahl van Luminell. "Samen zullen Glamox en Luminell completere oplossingen bieden aan al onze klanten en samen sterker staan in de ontwikkeling van toekomstige oplossingen. Luminell zal deel uitmaken van de Glamox Global Marine and Offshore Division.

De schijnwerpers en zoeklichten zijn reeds te vinden op de website van Glamox.
Voor prijs- of technische vragen kan u steeds contact opnemen met het Ysebaert team.

Toon foto
Gepubliceerd op: 24-02-2022