Geen zorgen meer over uitvallende navigatieverlichting met de nieuwe Serie 75

Serie 75 is een familie navigatielichten met de nieuwste LED- en drivertechnologie. Ze zijn geschikt voor alle schepen ≥ 20 m lengte. Serie 75 stelt nieuwe normen op het gebied van levensduur, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Bij navigatielichten draait alles om veiligheid. Glamox heeft de Serie 75 ontwikkeld om zorgen over uitvallende lantaarns overbodig te maken. Het hoofdsysteem en het back-up systeem zijn geïntegreerd in één behuizing. Een lange levensduur van het product is een essentiële prioriteit geweest bij het ontwerpen van deze productfamilie van scheepslantaarns. Een slim, sabotagebestendig aftelsysteem geeft de gebruiker een waarschuwing wanneer het tijd is om de lantaarns te vervangen. Zelfs bij een omgevingstemperatuur van 45°C bedraagt de levensduur 100.000 uur.

De serie 75 voldoet aan alle eisen van de International Regulations for Preventing Collisions at Sea 1972 (COLREG) die zijn gepubliceerd door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), alsmede aan de plaatselijke voorschriften.

De Series 75 is leverbaar in enkelvoudige uitvoering (Series 75), dubbele uitvoering (Series 75D), enkelvoudige Arctic uitvoering (Series 75 Arctic) en dubbele Arctic uitvoering (Series 75D Arctic). Arctic versies zijn bedoeld voor gebruik in gebieden met lage temperaturen (-40°C), en bevatten een verwarmingsfolie, aan de binnenkant van de glazen lens.

Vind uw versie hier.

Toon 4 foto's
Gepubliceerd op: 25-02-2022