Vernieuwd ontwerp van de Victron EV Charger

Victron heeft een nieuwe versie van de EV charger op de markt gebracht, het EV Charging Station NS.

Het apparaat is technisch identiek aan het EV Charging Station, maar heeft een nieuw modern ontwerp, is beschikbaar in 3 kleuren en heeft niet langer het ingebouwde LCD-scherm. De standaardversie is nog steeds blauw maar het frontje kan je eenvoudig vervangen door een zwart of wit.

Initiële installatie, instelling en bewaking wordt uitgevoerd vanuit VictronConnect via Bluetooth en/of de geïntegreerde web interface via een WiFi-toegangspunt of een WiFi LAN. De EV lader levert een maximum van 22 kW AC in 3-fasen of 7,3 kW in enkelfasige modus.

Niet alleen integreert dit EV Charging Station NS volledig met een Victron Energy GX-apparaat en VRM. Wanneer je PV hebt, kan het ook ingesteld worden om overtollige energie van de zon te gebruiken voor het laden van je auto. Manuele en geplande modi bieden zelfs meer flexibiliteit om te reageren op de noden van de EV, afhankelijk van het systeem.

Het heeft een volledig programmeerbare RGB Lichtring rond de laadpoort dat meerdere lichteffecten toont, afhankelijk van de stroomstatus (ontkoppeld, ladend, geladen, enz.) om snel de apparaat status te bepalen.

Toon 5 foto's
Gepubliceerd op: 12-04-2023