Informatie die u helpt juiste keuzes te maken

Op basis van onze kennis en ervaring verzamelden we informatie die u toelaat veelvoorkomende vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Dienst na verkoop

Onderstaande documenten beschrijven onze werkwijze met betrekking tot herstelling, onderhoud, indienststelling en installatie van producten en systemen van de afdeling hybrid energy.

Garantieverlenging op Victron Energy toestellen

U kan een garantieverlenging aanvragen van 5 jaar op Victron Energy toestellen die u bij ons heeft aangekocht. Deze garantie is niet mogelijk op batterijen of zonnepanelen en installatiemateriaal.
Tot 4 jaar na aankoop van uw toestel kan u deze extra garantie nog aanvragen. De kost hiervan bedraagt 10% van de huidige aankoopprijs + een administratieve kost van 25 euro (excl. BTW).  Om deze garantie aan te vragen dient u volgend formulier in te vullen.

formulier Lees meer

Opleidingen

Wij organiseren verschillende opleidingen over de producten van Victron energy, thuisbatterijen en off-grid systemen.

Prijslijst en commerciële informatie

Deze prijslijst is uw leidraad bij de samenstelling van uw energiesysteem. Voor de recentste prijzen of een volledige technische fiche verwijzen wij graag naar onze webshop.

Lees meer

Handleidingen

Handleidingen van onze producten bestaan in verschillende versies al naargelang de productiedatum.
Recente handleidingen kan u steeds terugvinden op onze webshop.

Kan u een handleiding niet terugvinden? Dan verzoeken wij u een mail te sturen met opgave van de productcode en serienummer. Wij zenden u dan een digitale kopie van de handleiding.

webshop Lees meer

Veelgestelde vragen

Vraagt u zich af wat de functie "Voltage Sense" betekent?
Wil u weten wanneer u batterijen in serie moet schakelen?

Lees onze veelgestelde vragen!

FAQ Lees meer