VE.Direct toestellen gemakkelijk online monitoren met de GlobalLink 520

We geloven dat inzicht in uw installatie hebben een sleutelfactor is in het behouden en bedienen van uw zelfvoorzienende energieoplossingen. Hiervoor moet u eenvoudig uw systeem online kunnen monitoren en heeft Victron Energy de GlobalLink 520 gecreëerd. Dit toestel zal 4G LTE-M connectiviteit brengen aan alle VE.Direct ingeschakelde toestellen zonder enige maandelijkse kosten of abonnementen.

De GlobalLink 520 wordt geleverd met twee VE.Direct-poorten hetgeen u toestaat tot twee VE.Direct-toestellen, zoals een BMV-accumonitor en/of een MPPT zonnelaadregelaar, rechtstreeks met VRM te verbinden. Met twee digitale invoeren die ook werken als pulstellers en een controleerbaar relais op afstand vormt het een perfecte oplossing om uw installatie te controleren en regelen.

De GlobalLink 520 wordt geleverd met een ingebouwde antenne die ontworpen werd om overal ter wereld te werken. Wanneer u echter betere ontvangst vereist of u uw module wenst te installeren in bijvoorbeeld een mobiele toepassing, is het ook mogelijk een externe antenne te monteren.
Uw aankoop omvat tevens 5 jaar connectiviteit dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het aankopen van een aparte databundel en SIM-kaart.

Dit toestel zal pas beschikbaar zijn vanaf mei 2021.

Toon foto
Gepubliceerd op: 21-01-2021