PylonTech Lithium accu's nieuw in ons gamma

De Lithium accu van Pylontech is speciaal ontwikkeld voor batterijopslag in residentiële en KMO- omgevingen. Door zijn modulair ontwerp kunnen tot 12 modules met een nominaal vermogen van 2.4kWh parallel worden geschakeld om zo tot een totale accucapaciteit van 28.8 kWh te komen. De 19” modules kunnen in een rack ingebouwd worden of tot 4 modules gestapeld worden door middel van optionele beugels.

Elke module, met een nominale spanning van 48VDC, heeft een ingebouwde BMS (Battery Management System) om de cellen te beschermen tegen extreme temperaturen, spanningen, stromen, SoC en SoH. De accu is ontworpen voor een levensduur van 4500 cycli bij een DoD van 80% bij 25°C.

Er zijn 2 versies beschikbaar:

  • US2000B Plus met bediening en kabelaansluiting vooraan
  • Phantom-S met kabelaansluiting achteraan en elegant glazen frontpaneel 

De modules worden standaard geleverd met kabels om meerdere modules (tot 4) parallel te schakelen. De verbindingskabel met de omvormer dient separaat besteld te worden alsook de datakabel (CAN). 

De Pylontech Lithium accu’s kunnen perfect geïntegreerd worden in een ESS-systeem van Victron Energy. Op aanvraag stellen wij graag een “zelfbouw-pakket” samen of bieden U een kant-en-klaar systeem aan. 

Toon 4 foto's
Gepubliceerd op: 24-11-2017