Phoenix Inverter Smart 3000VA van Victron Energy

In maart kondigden we reeds de Phoenix Inverter Smart 1600VA en 2000VA aan. Vandaag kunnen we ook de 3000VA versie introduceren.

De Phoenix Inverter Smart is een efficiënte en betrouwbare omvormer. Het is gebouwd op ons beproefde en in de praktijk geteste platform en komt nu met een slanker ontwerp en een volledige metalen behuizing. Er zijn modellen beschikbaar in 1600 VA, 2000 VA en 3000 VA voor 12, 24 of 48V-systemen.
De omvormer is krachtig genoeg om de meeste plugin-apparaten te voeden in je auto, boot, caravan of huis. Een ringkerntransformator levert de hoge piekstroomcapaciteit, stabiele spanning en frequentie en een hoge sinusgolfkwaliteit.
De installatie is eenvoudiger dan ooit met klemmen die beter toegankelijk zijn voor de monteur en die een professionelere afwerking mogelijk maken.
Bluetooth is ingebouwd en maakt het instellen van je omvormer met hoog vermogen makkelijker dan ooit tevoren. Configureer alarmen, alarmrelais, spanningsuitschakeling, eco-modus en nog veel meer. Alles vanuit VictronConnect.

Meer info in de datasheet of de SmartEnergyShop.

Toon foto
Gepubliceerd op: 27-11-2019