Perfecte controle over uw systeem, waar u ook bent, met de nieuwe Cerbo GX van Victron Energy.

Controleer onmiddellijk de laadtoestand van een batterij, het stroomverbruik van de PV, de generator en het net, of controleer de tankniveaus en de temperatuurmetingen. Eenvoudig de ingangsstroomlimiet van de walstroom regelen, de generator starten/stoppen of een andere instelling wijzigen om het systeem te optimaliseren. Volg waarschuwingen op, voer controles uit en los uitdagingen op afstand op. De Cerbo GX maakt van elke stroomuitdaging een moeiteloze ervaring!

Naast de Color Control GX, Venus GX,… is de Cerbo nieuw in de GX familie. De Cerbo combineert de beste connectiviteit en netwerkmogelijkheden van de Venux GX met de weergave en controlemogelijkheden, zo snel en eenvoudig, als de Color Control.

Dankzij de toegevoegde bluetooth functie is het eenvoudig om verbinding te maken via de VictronConnect app. Maar u kan ook meteen toegang krijgen via de optionele GX Touch 50. Dit is de display waarmee u meteen een overzicht van uw systeem heeft en instellingen kan wijzigen. Het is een dun en waterproof display dat gemakkelijk te monteren is. Deze display wordt met slechts 1 kabel verbonden met de Cerbo. Ook de Cerbo zelf kan eenvoudig gemonteerd worden op een DIN-rail.

Meer weten? Bekijk de video en vergelijk de Cerbo met de andere GX- producten in de eenvoudige tabel.

Vergelijkingstabel
Introductie video
Instructie video

Toon foto
Gepubliceerd op: 25-02-2020