Omvormer/lader Multiplus-II 24V 3000VA

In navolging van de MultiPlus-II 48/3000 is vanaf nu ook de versie met 24V ingangsspanning leverbaar. Deze 24V versie is echter niet geschikt voor ESS-systemen maar eerder een alternatief voor de bestaande MultiPlus 24/3000. 
De MultiPlus II heeft alle functionaliteiten van de MultiPlus zoals PowerAssist, UPS, monitoring, … 

PowerAssist

De MultiPlus-II voorkomt een overbelasting van een beperkte AC-bron, zoals een aggregaat of walaansluiting. Allereerst wordt de oplading van de accu automatisch gereduceerd om overbelasting te voorkomen. Daarna vergroot het tweede niveau, m.b.v. voeding van de accu, de uitstoom van het aggregaat of walstroom.

Ononderbroken wisselstroom (UPS-functie)

In geval van een stroomstoring, of als de wal- of generatorstroom ontkoppeld wordt zal de omvormer binnen de Multi automatisch geactiveerd worden en de voeding naar de aangesloten apparaten overnemen. Dit gebeurt zo snel (binnen 20 milliseconden) dat computers en andere elektronica ongestoord kunnen blijven functioneren.

Monitor en controle op afstand

Je kunt waar dan ook ter wereld je Multi en systeem/systemen monitoren en controleren. Dit kan zowel lokaal (LAN) als op afstand met de gratis VRM app en VRM portal website. Dit kan vanaf een smartphone, tablet, laptop of pc met verschillende besturingssystemen. Via de vereiste Color Control GX of Venus GX is het controleniveau onbeperkt, van het bijstellen van de Multi tot het automatisch starten van de back up generator en meer…
Voor automotive toepassingen is de E-keur volgens ECE R10-4 in aanvraag.

Meer info op onze SmartEnergyShop.

Toon 3 foto's
Gepubliceerd op: 28-11-2019