Nieuwe BMS voor Victron Smart Lithium batterijen

De Lynx Smart BMS is een speciaal batterijbeheersysteem voor Victron Smart Lithium batterijen. Er zijn meerdere BMS-en beschikbaar voor deze batterijen en de Lynx Smart is de meest uitgebreide en complete optie. 

Deze bevat een positieve en een negatieve busbar, een BMS, een contactor en een accubewaking. De Lynx Smart BMS kan via Bluetooth communiceren met de VictronConnect-app en kan via VE.Can communiceren met een GX-apparaat. Het GX-apparaat kan worden aangesloten op het VRM-portaal. Hierdoor is bewaking op afstand mogelijk. De Lynx Smart BMS heeft een status-LED en een Bluetooth-LED en wordt geleverd met twee VE.Can RJ45-aansluitingen.

Onderdelen van het Lynx Distributiesysteem
De Lynx Smart BMS is onderdeel van het modulaire Lynx Distribution-systeem. Andere onderdelen van het Lynx Distributiesysteem zijn de volgende producten: 

  • Lynx Power In - Een positieve en negatieve stroomrail met 4 aansluitingen voor batterijen of DC-apparatuur.
  • Lynx-distributor - Een positieve en negatieve busbar met 4 gezekerde aansluitingen voor batterijen of DC-apparatuur samen met zekeringsbewaking.
  • Lynx Shunt VE.Can - Een positieve busbar met ruimte voor een hoofdsysteemzekering en een negatieve busbar met een shunt voor batterijbewaking. Het heeft VE.Can-communicatie voor bewaking en configuratie met een GX-apparaat. 

Toon foto
Gepubliceerd op: 27-05-2021