Nabeschouwing Batibouw

Op Batibouw 2016 hebben we het SmartSolarStorage S³ voorgesteld aan het grote publiek. Zowel tijdens de professionele dagen als tijdens de publieke dagen was de interesse in ons concept bijzonder groot. Ook in de pers hebben we de nodige aandacht gekregen waaruit blijkt dat batterijopslag en “selfconsumption” zeer actuele thema’s zijn.

Vele bezoekers hadden zich vooraf terdege geïnformeerd en beseffen dat batterijopslag een bewuste keuze moet zijn om meer “eigen productie” zelf te gebruiken; het economisch rendement is hierbij van ondergeschikt belang. De NO-BREAK functie kon ook vele potentiële gebruikers bekoren.

We hebben ook goed geluisterd naar de opmerkingen en een veel voorkomende suggestie leerde ons dat een kleinere behuizing voor de omvormer/lader en sturing wenselijk was. Dit hebben we ook ter harte genomen en een prototype van een kleinere S³ wordt momenteel gebouwd.

Wij houden u verder op de hoogte en voor meer info kan u steeds een kijkje nemen op http://www.ysebaert.be/nl/16076/home/hybride-energie/

Toon foto
Gepubliceerd op: 29-03-2016