Mooi design en snelle installatie met de nieuwe Force-L2 batterijen van Pylontech

De Force-L2 is de nieuwste batterij van Pylontech ontwikkeld voor energieopslag in residentiële en KMO-omgevingen. Door zijn modulair ontwerp kunnen er tot 4 modules met een nominaal vermogen van 3.5kWh parallel geschakeld worden om tot een totale accucapaciteit van 14 kWh te komen.
De batterijen zijn zeer eenvoudig te installeren door de geïntegreerde bekabeling en zekering, de verschillende modules kunnen eenvoudig gestapeld worden. Daarnaast heeft deze een kleine vloeroppervlakte waardoor ze zelfs in de kleinste ruimtes past en heeft de Force een mooi design.

De geïntegreerde BMS (battery management system) dient om de cellen te beschermen tegen extreme temperaturen, spanningen en stromen. De accu is ontworpen voor een levensduur van 6000 cycli bij 25°C. 

Naast onze S³ met de US2000 batterij zal er dus ook gekozen kunnen worden voor de S³ met Force-L2 batterijen. Ontdek al onze S³ pakketten en prijzen. De batterijen zijn ook te bestellen via onze webshop en zullen in voorraad zijn vanaf december.

Toon 3 foto's
Gepubliceerd op: 23-09-2021