Ekrano GX – nieuw lid van de GX-productfamilie van Victron Energy

De Ekrano GX vertegenwoordigt de volgende generatie in de GX-productfamilie. Met diens volledig gamma van aansluitingen en interfaces, evenals een geïntegreerd 7-inch aanraakscherm, is het het krachtigste GX-apparaat tot op heden en laat je toe steeds volledige controle te hebben over je systeem, waar je je ook bevindt, en diens prestaties te maximaliseren. Krijg eenvoudig toegang tot je systeem via ons Victron Remote Management (VRM)-portal, of ga er rechtstreeks naartoe via het ingebouwde aanraakscherm, een Multi-functioneel beeldscherm (MFD) of onze VictronConnect-app dankzij diens Bluetooth capaciteit.

De Ekrano GX is ook de opvolger van de ColorControl GX. De Ekrano GX is een volwaardig GX-apparaat en als dusdanig niet aan te sluiten op een ander GX-apparaat zoals de Multiplus II GX.

Perfecte bewaking & regeling

Bewaak dadelijk de actuele acculaadstatus, het stroomverbruik, de energie opbrengst van de PV, het aggregaat en de netspanning, of controleer de tankniveau's en temperatuurmetingen. Regel makkelijk de invoerstroomlimiet van de walvoeding, (auto) start/stop aggrega(a)t(en) of wijzig elke instelling om het systeem te optimaliseren. Reageer op waarschuwingen, voer diagnostische controles uit en los uitdagingen extern op. De Ekrano GX verandert elke uitdaging op het gebied van stroom in een moeiteloze ervaring.

Breid je weergave uit

Het geïntegreerde 7-inch aanraakscherm laat je toe een instant overzicht van je systeem te hebben en instellingen bliksemsnel aan te passen. Diens super dun waterdicht ontwerp biedt veel flexibiliteit in het ontwerpen van een strak en helder dashboard. De aanraakfunctie kan uitgeschakeld (of ingeschakeld) worden via een verzonken toets op de achterkant om onbevoegd gebruik te beletten.

Eenvoudige montage en instelling

De Ekrano GX is geoptimaliseerd voor verzonken paneel- of blind gat-montage en komt met alle noodzakelijke montagemateriaal geleverd. Opschroefbare aansluitklemblokken houden alles veilig op hun plaats. 

Toon 3 foto's
Gepubliceerd op: 21-06-2023