Hybride energie

Bij Ysebaert vindt u de producten, de configuratie- en systeemkennis en de ervaring om hybride energiesystemen te ontwikkelen. 

Wat is hybride energie?

Bij een hybride energiesysteem vertrekken we vanuit een doordachte mix van energiebronnen zoals zon of wind, een alternator/dynamo, generator of netaansluiting. De energie wordt opgeslagen in batterijen en deze kan op elk moment weer gebruikt worden. Dit systeem kan u bijvoorbeeld gebruiken voor het opwekken van uw eigen groene energie, als back-up systeem bij stroomuitval of in autonome toepassingen. Met een hybride energie systeem bent u op elk moment verzekerd van energie! 

Lees meer

Hoe helpen wij u?

Doordat wij alle trends en ontwikkelingen op de voet volgen kunnen wij u steeds de nieuwste, slimste, zuinigste en efficiëntste oplossingen bieden.  

Partner voor installateurs/OEM 

U wil de zekerheid dat de oplossing die u aan uw klant voorstelt betrouwbaar is? Bij Ysebaert vindt u professioneel advies. We maken samen met u een gedetailleerde analyse en begeleiden u bij de configuratie en indienststelling van hybride energiesystemen die u bij uw opdrachtgever installeert. We geven opleidingen en workshops op maat waardoor onze kwaliteitsproducten geen geheimen voor u hebben. Zo verhoogt u het serviceniveau aan úw klant. 

Homemade installaties 

Bent u op zoek naar een volledig off grid systeem, een thuisbatterij, smart grid systeem of een oplossing voor energie in uw boot of mobilhome? Doe voor een analyse, het uittekenen van een oplossing of de implementatie beroep op de Ysebaert-productmanagers en –medewerkers. We werken rechtstreeks met u als eindklant of in nauw overleg met uw vertrouwde installateur. 

Lees meer

Enkele recente projecten

  • Bollé Bollé installeert off-grid energiesystemen in Tanzania 
  • Autonoom systeem: draak Josephine 
  • Medische bus met efficiënt hybride energiesysteem 

bekijk Lees meer